top of page
Wooter+Software+for+Leagues,+Teams+&+Coa

MANAKR8 VERBINDT

Collectieve groei vanuit persoonlijke ontwikkeling, plezier, eenvoud, vertrouwen, veiligheid en verbinding

MANAKR8 geeft jou, je team, je project en je organisatie alle inzichten en leert je wat jij moet weten om één te zijn met jouw bedoeling, jouw kracht, jouw MANA. Vanuit jouw MANA stimuleer en inspireer je anderen en vanuit jouw MANA creëer je een gezamenlijke drive en integrale resultaten.


MANAKR8 is geen bedrijf. Het is een overtuiging, een levenswijze, een merk ontstaan uit het geloof dat de wereld momenteel bovenal behoefte heeft aan collectieve groei, groei van de gehele keten in al zijn dimensies.


MANAKR8 is het hart van een tribe. Een organisch netwerk van gelijkgestemden met een variërend en complementair aanbod. MANAKR8 gaat niet ‘trekken’ of ‘duwen’ aan ‘ongezonde’ systemen maar focust zich op de gewenste cultuur, de benodigde voorwaarden en op sociale innovatie, groei en (systeem)verandering zijn dan een logisch gevolg.


Laten we systemen, processen, protocollen e.d. weer ondersteunend en facilitair maken aan ons aller werk- en leefplezier!

Home: Welkom
David Becking 2.jpeg

DAVID BECKING

Humanizing Society & Cultivating Growth

One size fits none.


David is de verbinder en ontknoper van MANAKR8. David verbindt het beste van bouw en infra, business en IT, theorie en praktijk, ambacht en innovatie, jong en oud, boardroom en werkvloer, vandaag en morgen. Ons werk kan elke dag leuker en eenvoudiger worden, MANAKR8 verbindt!

"David, jij doet altijd zoveel tegelijk met bijna angstaanjagend veel energie, best intens en soms verwarrend, wie ben jij eigenlijk?"


Wat leuk dat je het vraagt, ik ben ingenieur, mentor, trainer, verbinder, omdenker... Onee, dat is wat ik doe, ik ben vader, zoon, echtgenoot, broer... Hmm dat zijn enkele van mijn rollen... weet je, ik ben ik, ik ben David, ik ben mezelf. Althans dat probeer ik 😊


Sinds kort heb ik een contract met mezelf, een contract om bij mezelf te blijven en mezelf aan mijn MANA te herinneren. Daarin staat; ik ben een vrije, trotse en liefdevolle man. 


Maar ik ben ook een denker die doet, een analytisch onderzoeker die graag creëert. Ik ben een gepassioneerde verbinder, hartstochtelijk nieuwsgierig, faciliterend en altijd lerend. Ik ben creatief chaordisch, hoogsensitief (HSP-HSS) en een tikkeltje rebels. Ik vind het heerlijk om te ont-moeten en inspireren. Ik krijg de meeste energie van het vermenselijken van processen en systemen. 


Ik ben mens- & klantgericht, innovatief, heb bijna 25 jaar ervaring op alle niveaus in de techniek, bouw en infra en als trainer/coach/mentor waardoor bijv. mensgerichte verandertrajecten of het vlot trekken van stroef lopende projecten mij op het lijf zijn geschreven. De win/win opzoeken en een klimaat creëren waarin elke speler optimaal functioneert, LOVE IT!


Home: Over mij

INTERIM / PROJECT
MANAGEMENT

David@bam.jpg

Rust in je projecten en organisatie. Elk betrokken lid en stakeholder weet waar hij/zij aan toe is, en wat hij/zij kan verwachten. Risico's zijn onder controle, resultaten zijn voorspelbaar en milestones worden gehaald. Mensen hebben het naar hun zin en zoeken zelfstandig groeikansen op!

TRAINING / FACILITATION

b1toernooigoahead.jpg

Gras gaat niet harder groeien als je er aan trekt. Gras gaat groeien als het zich in het juiste klimaat bevindt. Genoeg voeding, zonlicht en aandacht/liefde krijgt. Dit is voor mensen niet anders, Net als dat werknemers gaan of blijven voor of door hun manager, wordt kennis opgenomen en blijft het hangen voor of door een goede trainer/facilitator.

COACHING / MENTORING

WhatsApp Image 2022-06-09 at 8.52.20 PM.jpeg

Rust in je hoofd, liefde in je hart en doen vanuit balans en passie? Van binnen naar buiten leven (wie en waarom ben ik en in wat voor klimaat kan ik optimaal functioneren). Rust en balans in je relaties en teams, met onderling respect, heldere verantwoordelijkheden en verwachtingen.

Home: Diensten

TEST ONZE REACTIETIJD

Ik stuur dit bericht namens:

Thanks for keeping me on my toes!

Home: Contact
bottom of page