top of page
Kid staande op de bank

HOW?

MANAKR8 is geen bedrijf. Het is een overtuiging, een levenswijze, een merk ontstaan uit het geloof dat de wereld momenteel bovenal behoefte heeft aan collectieve groei. En dat collectieve groei het gevolg is van persoonlijke ontwikkeling, plezier, eenvoud, vertrouwen, veiligheid en verbinding.


MANAKR8 is het hart van een tribe. Een organisch netwerk van gelijkgestemden met een variërend en complementair aanbod. Een aanbod volledig gericht op het ontluiken en efficiënt inzetten van ieders superkrachten ingericht op 4 pijlers:

  1. Redeneer vanuit de gewenste situatie,

  2. Acteer in het belang van het lange-termijn geheel, 

  3. Hoe meer waarde je toevoegt hoe meer aandacht je verdient,

  4. Wees en blijf te allen tijde eerlijk (vooral tegen jezelf).

Scroll verder voor meer informatie of ga gelijk naar onze what :) 

Kinderen bij gracht

1. GEWENSTE SITUATIE

De grootste valkuil van de moderne samenleving is dat we ons focussen op wat we niet (meer) willen. We gaan tegengeluid produceren en creëren of voeden daarmee polarisatie. Met een goed en sterk ander geluid krijgen we echter veel meer voor elkaar en steken we energie in ontwikkeling i.p.v. in strijd.

MANAKR8 gaat niet ‘trekken’ of ‘duwen’ aan ‘ongezonde’ processen, systemen of culturen. MANAKR8 focust op de gewenste situatie, de benodigde voorwaarden en op sociale innovatie. Proces-, systeem- en cultuurverandering zijn dan natuurlijke gevolgen.

Scroll verder voor meer informatie of ga gelijk naar onze what :) 

Image by Edi Libedinsky

2. LONG-TERM & BIG-PICTURE

Nog een mooie valkuil zijn de korte-termijn of individuele belangen. Cruciaal in een gezonde samenleving is het besef dat alles met elkaar is verbonden en dat alles dus ook effect op alles kan hebben. Uitgaande van de gewenste situatie analyseert MANAKR8 elke stap in het proces met een agile-mindset t.o.v. 'het geheel' en alle bijbehorende lange-termijn belangen.  


Darwin schrijft in zijn Origin of Species niet voor niets: 

"It is not the most intellectual of the species that survives; it is not the strongest that survives; but the species that survives is the one that is able best to adapt and adjust to the changing environment in which it finds itself.”

Scroll verder voor meer informatie of ga gelijk naar onze what :) 

Kind ondersteboven

3. ONDERSTEBOVEN

Geheel volgens de LEAN waarden gaat MANAKR8 uit van de kracht van de 'Gemba'. De werkvloer, daar waar direct (klant)waarde aan je dienst of product wordt toegevoegd. Daar waar de mensen zich bevinden die het meest direct effect hebben op de (klant)waarde van je organisatie of je project. MANAKR8 gaat uit van de kracht van 'het nieuwe organiseren'; "vertrouwen geven leidt tot het nemen van verantwoordelijkheid". Ook dit principe is op alle niveaus toepasbaar.

Scroll verder voor meer informatie of ga gelijk naar onze what :) 

Image by Ian Schneider

4. BINNENSTEBUITEN

MANAKR8 helpt je jouw superkrachten, jouw MANA te ontdekken en te leven. MANAKR8 geeft je alle inzichten en leert je wat jij moet weten om één te zijn met jouw bedoeling, jouw kracht, jouw MANA. MANA hebben betekent weten wie je bent en waar je vandaan komt. MANA verankert je.
MANA maakt je van één stuk. MANA wortelt je verleden, je heden en je toekomst.


Vanuit jouw MANA sta je in je kracht. Vanuit jouw MANA leef je vanuit passie en balans en ervaar je rust in je hoofd, liefde in je hart en controle over je doen. Vanuit jouw MANA stimuleer en inspireer je anderen en vanuit jouw MANA creëer je een gezamenlijke drive en integrale resultaten. In al je rollen, je team(s), je project(en) en je organisatie(s); de gehele keten in al zijn dimensies.

Scroll verder voor meer informatie of ga gelijk naar onze what :) 

How?: Nieuws en tips
bottom of page