top of page
Business Conference
Professor Lecturing on Stage
Podium
Presentation
Speaker
Clapping Audience

OMARM DE TOEKOMST MET MANAKR8

In een poging om klanten te helpen doorbraken te bereiken, heeft MANAKR8 een methode ontwikkeld die zowel op geloof als op gedrag gebaseerd is. Het richt zich zowel op de vaardigheden als op de mindset. Ik beschouw mijn praktijk graag als een oase voor de drukbezette inwoners van Zwolle, waar ze even stil kunnen staan, reflecteren en focussen op hun geweldige zelf zodat ze opnieuw de kracht vinden voor hun volgende sprong voorwaarts.

Interim / projectmanagement: Welkom

SPECIALE TARIEVEN VOOR GESPECIALISEERDE COACHING

Een duwtje in de rug, zowel persoonlijk als professioneel

€ 200,- PER UUR

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is een van de meest populaire en succesvolle coaching programma's die ik momenteel aanbied. Jouw Persoonlijke coaching, in groepssessies of individueel, is gebaseerd op de kennis, ervaring en strategieën die ik ontwikkeld heb gedurende mijn vele jaren als Loopbaan coach. Neem contact op voor meer informatie en reserveer jouw plekje in de sessie van vandaag.

Boek een sessie

€ 800,- VOOR 4 SESSIES

Relatieadvies

Via MANAKR8 bied ik mijn klanten de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ze nodig hebben tegen de tarieven die passen binnen hun budget. Relatieadvies is een goede optie voor iedereen, ongeacht of je voor de eerste keer samenwerkt met een Loopbaan coach of dit al geruime tijd doet. Boek je sessie vandaag en behaal de gewenste resultaten.

Boek een sessie

€ 950,- VOOR 4 SESSIES

Bepalen van doelen op een professionele wijze

Bepalen van doelen op een professionele wijze bij MANAKR8 is een uniek coachingsprogramma. Ik begrijp het belang van rekening houden met de specifieke omstandigheden en behoeften van ieder persoon die bij mij komt aankloppen, zowel op het vlak van coaching als op vlak van budgetmogelijkheden. Dat is precies waarom ik mijn Bepalen van doelen op een professionele wijze-programma zo flexibel mogelijk houd. Bel me om de bal aan het rollen te brengen.

Boek een sessie
Interim / projectmanagement: Pakketten & tarieven

INTERIM/PROJECT
MANAGEMENT

Omarm de uitdagingen van het leven

Gewenste situatie?!

Boek een sessie
Business Conference
Interim / projectmanagement: Diensten
bottom of page