Profiel
Lid sinds: 23 nov. 2020
Over
0 Like ontvangen
1 Opmerking
0 Beste antwoord

"David, jij doet altijd zoveel tegelijk met bijna angstaanjagend veel energie, best intens en soms verwarrend, wie ben jij eigenlijk?"


Wat leuk dat je het vraagt, ik ben ingenieur, mentor, trainer, verbinder, omdenker... Onee, dat is wat ik doe, ik ben vader, zoon, echtgenoot, broer... Hmm dat zijn enkele van mijn rollen... weet je, ik ben ik, ik ben David, ik ben mezelf. Althans dat probeer ik 😊


Sinds kort heb ik een contract met mezelf, een contract om bij mezelf te blijven en mezelf eraan te herinneren wat mijn belangrijkste waarden zijn. Daarin staat; ik ben een vrije, trotse en liefdevolle man.


Maar ik ben ook een denker die doet, een analytisch onderzoeker die graag creëert. Ik ben een gepassioneerde verbinder, hartstochtelijk nieuwsgierig, faciliterend en altijd lerend. Ik ben creatief chaordisch, hoogsensitief (HSP-HSS) en een tikkeltje rebels. Ik vind het heerlijk om te ont-moeten en inspireren.


Ik krijg de meeste energie van anderen aan het denken te zetten. Middels een diepe verbinding jou faciliteren bij je ontdekkingsreis naar wie er in jou verborgen zit, wat je ware krachten, je origin en je personal purpose zijn. Het vinden van je unieke 'zijn', jouw persoonlijke leiderschap zodat jij het stuur in handen kunt nemen van jouw ontwikkeling en het leven je niet meer 'overkomt'. De ontwikkeling van overleven, via leven naar beleven.


Sinds 1997 ben ik als trainer/coach actief met persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. En sinds 2016 ligt mijn focus vooral op gedrags- en cultuurverandering. Ik heb een intrinsieke drive om alles om me heen steeds een stukje te verbeteren en prettiger te maken.


Wat goed dat je tot hier doorleest, doorzetter 😋


Ik ben mens- & klantgericht en innovatief en heb bijna 25 jaar ervaring op alle niveaus in de techniek, bouw en infra waardoor bijv. mensgerichte verandertrajecten of het vlot trekken van stroef lopende projecten mij op het lijf zijn geschreven. De win/win opzoeken en een klimaat creëren waarin elke speler optimaal functioneert, LOVE IT!


Wil je weten wat ik voor jou, iemand in jouw omgeving, je project, je team en/of je bedrijf kan betekenen, neem gerust contact met me op.Badges
  • MANAKR8 GURU
    MANAKR8 GURU
    Draagt dagelijks bij aan een leukere wereld!
 
David
Bijdrager
MANAKR8 GURU
+4
Meer acties